Tjänster

Allt inom byggservice
Söker du en duktig snickare i Skellefteå, kontakta Nybyggarna i Byske AB!
Vi erbjuder allt inom bygg till företag och privatkunder i Skellefteå kommun med omnejd. Vi håller alltid hög kvalitet på våra bygg- och renoveringsprojekt och har därför många nöjda kunder över hela Västerbotten.
Välkommen att kontakta oss för mer information.

Nybyggnation – från planering till nyckelfärdigt hus
Vår specialitet är nybyggnationer där vi kan hjälpa dig hela vägen från planering till färdigställning av ditt drömhus. Vi arbetar även med företagskunder och erbjuder bl.a. ombyggnation & tillbyggnation av verkstäder och maskinhallar.

Renovering & reparationer
Dags att renovera?
Vi erbjuder renoveringstjänster såväl invändigt som utvändigt. Det kan handla om allt från fönsterbyten & fasadrenoveringar till renovering av kök & badrum.

Renovering av källarutrymmen
Nybyggarna i Byske AB erbjuder totalrenoveringar av källarutrymmen. Vi kan bland annat hjälpa till med bilning och omgjutning av golv, isolering av väggar & tak, installation av golvvärme.

Ny & omläggning av tak
Vi utför det mesta inom takläggning som t.ex. nyläggning, omläggning och reparationer av tak. Vi arbetar med alla slags takmaterial såsom plåt, tegel, betongpannor, papptak, shingel m.m.

Byggservice med ROT-avdrag
Tänk på att använda ROT-avdraget och sänk arbetskostnaden vid renovering av villan eller fritidshuset. Nybyggarna i Byske AB tar hand om kontakten med Skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.
Läs mer på Skatteverkets hemsida

VVS-service i Skellefteå
Vi kan även erbjuda installation och servicearbeten inom VVS för kunder i Skellefteå med omnejd.
Nedan finns exempel på våra VVS-tjänster:

• Rörinstallation
• Badrumsrenovering
• Köksinstallationer
• Installation av värmepump